Kış sofralarına renk katan enfes lezzet: Pancar turşusu tarifi – Son Dakika Gurme Haberleri
Pancar gıdıklamak, Özellikle KÇalışma aylarında bağışıklığı destekleyen ve yiyeceklere benzersiz bir lezzet katan geleneksel bir pikap. İLEŞidi. Doğal Durdurma SUrender ile ZevkBu tarif tablolara hem sağlık hem de lezzet getiriyor. Kuyu, Kış masalarına renk katan bu zarif lezzet nasıl yapılır? İşte, gevrek gevrek Pancar SottaCeto'nun tarifi …
Pancar Sottaceto'nun tarifi
Malzemeler:
1 kg kırmızı pancar
1 litre
2 yemek kaşığı kayalık tuz
1 Çay Barındaic üzüm sirkesi
5-6taşınmak
1 çay kaşığı pudra şekeri (isteğe bağlı)
1 Çay KaTuzdan limon
Cam kavanoz
Pancarın sotacetosunun hazırlanması
GÜlelce yEB şovuYapmaTükenmişlik.
Doğranmış pancarları tencereye koy Yumuşak geçmek için yeterli su ekleyinShaya'ya kaynatın. (FazlaOlmadığından emin olun.)
1 litre su ayrı bir kapta kaynatın.
BENÇin kaya tuzu, sirke, limon tuzu ve Şekeri ekleyin ve karıştırın.
HKapsamlı pancarları cam kavanoza koyun.
Sarımsak dişlerini birlikte ekleyin.
Kavanoz için hazırladığınız tuzlu sirkeli karışımıeleman.
PancarTamamen suda benÇin'de kaldıOlduğundan emin olun.
Kavanozun kapağını sıkıca kapatın.
Havalı ör.itibarGÇalışmayan bir yerde en az 7-10 gün dinlendikten sonra pancar turuHazırsın olacak.
Afiyet olsun!